3. évad - összefoglaló

Sziasztok! Már megint eltűntem, tudom, viszont most nektek csinálom a 4x01 feliratát, mert gondolom az nektek is fontosabb, minthogy itt legyen bejegyzés. Viszont nekem a blog is fontos szóval most jöjjön a bejegyzés.

A mai bejegyzés három részből áll. Az elsőben egy szuperspoileres összefoglalót olvashatok a 3. évad nem lefeliratozott részeiből. A második részben egy kis spoilermentes összefoglalót az első részről és a második rész promoját találjátok. A harmadik részben pedig összeszedtem a hamarosan Magyarországon megjelenő részek promoját és lefordítottam a részek címeit. Jöjjön az első rész. Eredetileg ezt a három dolgot, de rájöttem, hogy ez kicsit sok lenne, szóval a másik két rész csak hétvégén jön, vagy esetleg ma este. Na, de mielőtt rátérnék az első és egyben egyetlen részre, szeretnék szólni, hogy nemsokára kész a 4x01 felirata, már csak időzíteni kell vasárnapra megvan, ha nem jön közbe semmi.

Ez az összefoglaló szuperspoileres a 3. évadra nézve, szóval aki nem akarja meg tudni mi történt a harmadik évadban az ne olvasson tovább! De, aki szeretné nézni a 4. évad feliratos részeit, annak kötelező. 

A bejegyzés folytatása a "További bejegyzések után" olvasható!

Az összefoglalót nem csináltam nagyon részletesre, hogy azért a 3. évad hangulatát ne lőjem le, de amit tudni kell a 4. évadra az benne van.

Dez:
  • Szerelem: nem hittem volna, hogy ilyen hamar talál valakit magának, de talált. Carrie-nek hívják, és nagyon összeillenek (értsd: egyik lükébb, mint a másik). Carrie-nek van egy tesója, aki majd Austinnal lesz fontos…
  • Karrier: Dez annyira szereti Carrie-t, hogy amikor a lánynak el kell költöznie Miamiból a szülei munkahelyváltása miatt, a fiú úgy dönt, hogy vele tart. Úgy tervezi, hogy a Los Angeles-i filmes iskolába fog járni.
  • Neve: nem tudom már melyik részben, de végre kiderült Dez teljes neve, amit az alkotóknak eddig sikerült jól eltitkolniuk. Tehát a teljes neve: Dez Wade. Dez szülei: Dennis és Donna Wade.

Trish:
  • Szerelem: Trish is összejött egy sráccal, Jace-nek hívják. Elvileg még Austin turnéján ismerkedtek meg bár mi azt nem láttuk. Jace Albuquerque-ben lakik, ezért csak ritkán látogatja meg Trish-t, és akkor is folyton el van törve valamije, mert vagy görkorcsolyás vagy gördeszkás (ez nem tiszta nekem).
  • Karrier: miután Austin és Ally nagy sikereket érnek el nála, egy csomó sztár szeretne bejutni hozzá, köztük Beyoncé és a BoyNado is. Trish az évadzáró végére úgy érzi, hogy neki a menedzselés lesz a tökéletes munka.

Austin és Ally:
  • Szerelem: nem szeretném ezt túlragozni összejönnek a végzős bálon, de szerelmet Austin Ally-nek csak az évadzáróban vall, ami nagyon meghatóra sikeredet, ahogy azt a hétfői interjúban is olvashattátok. De persze ezt elég sokéi nem ismerték be, és voltak más szerelmeik is. Ally oldaláról (a szerintem utánivaló) Gavin Young, Austin oldaláról pedig Carrie okos húga/nővére, Piper.
Austin és Ally összejön (saját videó, magyar felirattal):


  • Karrier: de persze nem csak a Gavin-Piper akadáky volt az Auslly között, hanem a karrier is. Miután Jimmy Starr megtutta, hogy Austin együtt van Ally-vel, választás elé kényszerítette a fiút: az éneklés vagy Ally, és Austin Ally-t választotta. Aly-nek eközben összejött a turné, az évadzáró végén Ally és Austin elindulnak a turnéra.
  • Na, de tisztázzuk ezt a választásra kényszerítést. Jimmy azért tette ezt, mert Austinnak legfőbbképp tini lány rajongói vannak, és őket elveszítené, ha összejönne Ally-vel. Most, hogy a fiú mégis Ally mellett döntött nem léphet fel közönség előtt és nem adhat ki dalokat sem, mivel Jimmy ezt gátolja a szerződésükkel.

Nincsenek megjegyzések