4. évad 2. rész magyar felirattal - Reményt adó apróságok

Ne haragudjatok, a szombat reggeli bejegyzés eléggé hangulatrombolóra sikerült, de az én hangulatom is lerombolódott. Ezért, hogy jóvátegyem elhoztam nektek öt feltételezést, tényt, pletykát, ami nekem is reményt add.
  • itthon még kettő, Amerikában pedig még egy évad van hátra, szóval még egy évig biztosan kapunk új részeket.
  • a 4. évadban lehet, hogy lesz egy összevont epizód a Riley a nagyvilágbannal, ahogy azt az interjúban is olvashattátok, és akkor az 40 perces lesz.
  • a Disney mostanság több visszahozó sorozaton gondolkodik, mivel több sorozatát is kaszálta. Szóval az is elképzelhető, hogy az Austin és Ally egy megújult formában fog visszatérni, mint régebben a Zack és Cody, vagy az egy-két napja bejelentett Jessie.
  • az sem kizárt, hogy a Disney készít a sorozatból egy filmet, mint a Sok sikert, Charlie!-nál, a Zack és Cody-nál, a Hannah Montanánál, vagy a Varázslók a Waverly helyről-nél. Ha lesz ilyen film, akkor az 2016 közepére, végére, vagy 2017 elejére várható. Az ehhez és a visszahozó sorozathoz kapcsolódó híreket a továbbiakban "jövő zenéje - a sorozat további sorsa" címke alatt olvashatjátok!
  • legvégül, a sztárok élete nem fog megállni az Austin és Ally-nél, mivel nagyon tehetséges színészek. Ha így lesz, ahogy gondolom, akkor az ő munkáságukról fogom folytatni, szóval a blog is továbbra is működni fog, és arra fogok törekedni, hogy a lehető legtöbb színészes és Austin és Ally-s dolog elérhető legyen itt. Ezt az ígéretet azzal kezdem el teljesíteni, hogy itt a 4. évad 2. rész magyar felirattal. Jó szórakozást! 

Nincsenek megjegyzések