Ross, Laura, Calum, Raini - Vasárlás Hollywoodban

Sziasztok! A most következő bejegyzésekben általában olyan cikket fogok feldolgozni, amik régebben íródtak, de én említésre méltónak tartom őket, ilyen volt a tegnapi Valentin-napos bejegyzés is. Vágjunk is bele!

Aki december 15-én dél tájban, a nyugat-hollywoodi The Grove bevásárlóközpont környéken jártak, és szerencséjük volt, akkor találkozhattak mind a négy színésszel az Austin és Ally-ből. Ugyanis a négyes kiruccant vásárolni egyet. A következőkben a J-14 cikkét olvashatjátok, de előtte szeretném megjegyezni (bár ezeket a cikk is említi), hogy azért Laura és Raini kezében – a képeken - nem akármilyen márkák zacskói vannak. És, hogy nekem Ross kicsit úgy néz ki, mintha nem nagyon akarna ott lenni, de lehet, hogy csak azért teszi karba a kezét, mert így szeret menni, vagy azért, mert utálja, ha fotózzák. Na, és akkor a J-14 cikke:


Az Austin és Ally színészei elegé összekovácsolódtak a forgatások során, ezért nem meglepő, hogy tegnap együtt lógtak. A csapat, Ross, Laura, Raini és Calum elmentek vásárolni a kaliforniai Nyugat-Hollywoodba. 

A sztárok ellátogattak a The Grove bevásárlóközpontba, ahol bementek a Nordstormba és a Barnes & Noble-be. Úgy néz ki, csak Laura és Raini vettek valamit, de reméljük, hogy azért Ross és Calum is jól érezték magukat.

A kiruccanásról készült képeket alább (nálunk az ugrás után) láthatjátok.

Raini Rodriguez Laura Marano Shopping

Austin And Ally Cast Field Trip

Austin And Ally Co Stars Shopping

Ross Lynch Calum Worthy Shopping

Austin And Ally Cast Shopping

Én nagyon szívesen jártam volna, akkor ott, gondolom ti is. Ha jól megfigyeltétek a képeket, akkor láthattátok, hogy Ross magával vitt egy fényképezőgépet, amivel csinált is egy-két igazán jó fotót.

Calum Worthy Instagram

Laura Marano Instagram

Ross Lynch Instagram 

Calum Worthy Raini Rodriguez Instagram
g
Forrás: [x]
Ross képei: Instagram

Nincsenek megjegyzések