Összefogás - Küldjünk levelet a színészeknek az 5. évadért!

Az egyik külföldi rajongói oldal kitalált valamit nagyon aranyos dolgot. Tudom, hogy innen, Magyarországról nehezen megoldható, de egyszerűen ezt annyira klassznak tartom, hogy muszáj volt elhoznom. Szóval minden további nélkül jön a külföldi oldal cikke:

https://pbs.twimg.com/media/Bzz8XuSCQAAhKVZ.jpg:large

Te is hatalmas rajongója vagy a Disney Csatorna eredeti sorozatának, az Austin és Ally-nek? Hát, mi alig hisszük el, hogy a színészek már az utolsó évadot forgatják, s hamarosan el kell kezdeniük búcsúzkodni.

Hamarosan elkezdik forgatni a sorozatzárót, szóval most kell megbombáznunk őket a rajongó i levelekkel. Mi elhoztuk nektek az összes színész elérhetőségét. Most már rajtatok áll vagy bukik, hogy meg tudjuk-e győzni őket!

[Persze, az előbbieket nem kell teljesen komolyan venni. Azt se feledjétek, hogy innen Amerikába nagyon drága levelet küldeni, és tudnotok kell hozzá angolul. De, ha valaki még így ki szeretné próbálni, annak most itt vannak a sztárok címei. És az se csüggedjen, akinek nem adódtak a feltételei ahhoz, hogy írjon nekik egy levelet. Mert ha minden igaz, én is írok majd Laurának egy levelet, és ha így lesz, abban Ti is segíthetek majd.]

Ross és bandájának, az R5-nak a címe [Ne feledjétek: a címet szó szerint, és így, angolul kell ráírnotok, mert különben a postás nem fog vele odatalálni.]:

Ross Lynch
R5
P.O. Box 280154
Northridge, CA
91328

Ide küldhetsz Laurának levelet [Ne feledd: ezek a címek nem a sztárok lakhelyeihez, hanem a menedzsereikhez, vagy a postahivataljukhoz tartoznak.]:

Laura Marano
Paradigm Talent Agency
360 North Crescent Dr.
North Bldg.
Beverly Hills, CA
90210-2500

Ezeken a helyeken pedig Raini-vel és Calummal veheted fel a kapcsolatot:

Raini Rodriguez
Clear Talent Group
10950 Ventura Blvd.
Studio City, CA
91604

Calum Worthy
Principato Young Entertainment
9465 Wilshire Blvd.
Suite 900
Beverly Hills, CA
90212

De a leveledet küldheted egyenes a készítőkhöz is:

Austin & Ally Cast
The Disney Channel
3800 W. Alameda Ave.
Burbank, CA
91505

Nincsenek megjegyzések