Hírbomba - Ross és Laura a sorozatzáróról mesélt

Nekem mindig nagy dilemmát okoz eldönteni azt, hogy mit is tegyek bele ebbe a bejegyzésbe. Legyen minden kisebb dolog itt, vagy nyissak mindennek külön bejegyzést? Nehéz kérdése. De arra jutottam, hogy a fontosabb dolgokat – mint például az előzeteseket, a tartalmakat és a promképeket külön bejegyzésben osztom meg veletek, de az ilyen kisebb dolgokat, amiket láttok, igyekszem majd inkább ilyen összefoglaló bejegyzésekben hozni. De mielőtt belevágnék ebbe az „összefoglaló” bejegyzésbe, ki kéne találnom neki egy jobb nevet. Sokat gondolkodtam, de azt hiszem, ez lett a legjobb: hírbomba.

Na, és akkor lássuk ezt a hírbombát.
  • Először is arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy már csak 4 napig dönthetitek el, hogy a 3. évad, vagy inkább 4. évad részeit feliratozzam. Szavazni az oldalsávban tudtok, és ne feledjétek: minden rajtatok múlik.
Az ön reklám után, térjünk rá a kedvenc sorozatunkhoz kapcsoló hírbombákra:

Az Access Hollywood csütörtökön készített egy rövidebb interjút Ross-szal és Laurával. De a rövidségéhez képest rengeteg dolgot hallhattunk benne.



Ross és Laura mindketten arról beszélnek, hogy milyen is volt a rajongók körében Austinként és Ally-ként felnőni. Hogy mennyire jó volt ez és, hogy mennyi jót tett ez a karrierjükkel. Hogy mennyire szeretik ezt a sorozatot, és az összes rajta dolgozó embert.

És, ha ez még nem lenne elégé búcsúzkodós hangulatú. Ross azt is megemlíti, hogy, amikor múlt héten forgattak, két érzés kavargott benne. Persze a vidámság, ami a forgatással jár, de egyben az is, hogy „Ne már, mindjárt vége”.

Laura ezután arról beszél, hogy még három részt kell felvinniük, és aztán… vége. Majd arról, hogy a stábnak az alkotók már elmondták, hogy mi is lesz a vége. És szerinte a sorozatzáró nagyon aranyos lett, és nagyon büszke rá. Ross pedig még azt teszi hozzá, hogy ő úgy gondolja, hogy mi, rajongók nagyon fogjuk imádni az utolsó részt.

Még tudnék ide hozni nektek híreket, de úgy gondolom, hogy ez a bejegyzés így jó. (És már felül is írtam azt a szabályomat, amit még feljebb hoztam meg.) De, aki még szeretne ma az Austin és Ally-s témában olvasgatni, az se aggódjon. Mivel hamarosan érkezik egy nagyon érdekes cikk egy külföldi rajongói csoporttól.

Nincsenek megjegyzések